Karl Ruben-Csák Gergely aikido edzőtábor

Nálunk ezzel a táborral nyílik 2015: január 31-én és február 1-én tartunk edzőtábort BHSE-ben, a Tüzér utcában, Karl Ruben és Csák Gergely.

Ez is egyfajta újítás, mint a jótékonysági tábor volt: azt szeretnénk, ha a zárt magyar aikido is olyan nemzetközi lenne, mint pl. a román, vagy az osztrák.

Szombat-vasárnap, szokásos időpontban (10.00-12.00, 14.00-16.00 szombaton és 10.00-12.00 vasárnap) edzünk, utána pedig Karl marad velünk egész héten és edzünk együtt. Ledolgozzuk a karácsony alatt feljött kilókat együtt és megpróbálunk egy beszélgetést is rendezni, ahol Karl mesél a berlini aikidós életről, én pedig a budapestiről.

Gyere, nézz be hozzánk, a teljes tábor ára csak 5000 Ft!

Extra aikido-hét:

Karl Ruben egész héten Magyarországon marad, így a február 2-tól 8-ig intenzív aikido-hetet tartunk, hogy felkészüljünk a tavaszi aikido-szezonra! Akinek van havibérlete, annak az intenzív hét ingyenes! Ha eljössz a hétvégi táborra, de nincs bérleted, vagy még ssoem jártál aikidózni hozzánk, akkor a heti 4 edzés Budapesten csak 1000 Ft! Nagyon jó alkalom arra, hogy megismerd az aikidót!

X