Sze­ret­nél erő­södni? Haj­lé­ko­nyabb lenni? Egész­sé­ge­seb­ben élni? Határozottabban kezelni a mindennapi problémákat?

Sze­ret­nél valami újba kez­deni, izgal­ma­sat tanulni, ami­vel fesze­get­he­ted a hatá­ra­i­dat, ami pró­bára teszi a tes­te­det és az elmé­det is?




Gyere, kezd el aiki­dózni!

A Zumm Aikido Egye­sü­let 14 éven felüli höl­gyek és urak szá­mára kínál aikido edzé­se­ket. Az aikido egy modern és esz­té­ti­kus japán harcmű­vé­szet, amely az önfej­lesz­tés leg­jobb isko­lája. Itt talál­koz­hatsz a saját magad­dal, meg­is­mer­he­ted az erős­sé­ge­i­det, a gyen­ge­sé­ge­i­det és fej­leszt­he­ted magad olyan irányba, amire neked szük­sé­ged van! Akár önvé­del­met, akár medi­tá­ciót sze­ret­nél tanulni, vagy egy­szerűen egy kifi­no­mult moz­gás­for­mára vágysz, nálunk meg­ta­lá­lod!


Sőt: az őszi akci­ónk­ban beve­zető áron aiki­dóz­hatsz nálunk!


Hogy jelent­kez­he­tek?

Hívd a 0620 9 654 298-as tele­fon­szá­mot, vagy írj e-mail-t a gergely.csak kukac gmail.com e-mail-címre! De a leg­egy­szerűbb: gyere el az edzé­se­inkre!



Mennyibe kerül az edzés?

Az edzés ára akci­ó­san 7000 Ft / hónap – ha szeptember végéig jelent­ke­zel és el is kezded!



Mit vigyek magam­mal? Mibe men­jek?

Ha kezdő vagy, hoz­zál magad­dal egy olyan mele­gítő­nad­rá­got, amit nem saj­nálsz és egy fehér pólót, illetve egy papu­csot. Ha sze­ret­nél az edzés után für­deni, akkor töröl­közőt, tus­fürdőt is!



Kezdő­ként eljöhetek-e egy edzésre?

 

Ter­mé­sze­te­sen! Tel­je­sen kezdő­ket is várunk!



Megint elkez­de­ném az aiki­dót, de bizony­ta­lan vagyok.

Csak egyet mond­ha­tunk: nem érde­mes elha­lasz­ta­nod az alkal­mat!



Van még kér­dé­sed?

Kat­tints az Aikido menü­pontra és olvasd el a tud­ni­va­ló­kat az edzé­se­inkről!



Várunk az edzésünkön!



X