Mestereink

 

Ide gyűjtöttük össze azokat a mestereinket, akik az edzéseinket tartják, akiktől a legtöbbet tanultunk az évek során, akik a leginkább inspiráltak, akikkel a legszorosabban dolgozunk együtt. Ők irányítják a fejlődésünket, ők segítenek, edzőtáborokat tartanak, ők azok, akikkel a legszorosabb, napi kapcsolatot tartunk.

Csák Gergely

Csák Gergely

4. dan aikikai

Szociológus, újságíró. 1998 óta aikidózik, 2005 óta tanít aikidót Budapesten. Az aikido mellett jógaoktatással is foglalkozik. A Zumm Aikido Egyesület elnöke. Bővebben Csák Gergelyről. 

Monostory Miklós

Monostory Miklós

1. dan aikikai

Az erőteljes aikido szenvedélyes kedvelője, számos helyen, főleg a Kobayashi- és az Iwama Ryu-rendszerben tanult aikidót. 2014-ben nyitotta meg dojóját Obarokon. Bővebben róla: Monostory Miklós. 

Józsa Tamás

Józsa Tamás

1. dan aikikai

1994 óta aikidózik, számos mester edzőtáborán vett részt. Óriási tapasztalata van az aikidóval és a harcművészetekkel kapcsolatban, 2006 óta tart edzéseket Nagykanizsán. Bővebben róla: Józsa Tamás. 

Technikai vezetőink

Christian Tissier

Christian Tissier

8. dan aikikai sihan

Az egész világon elismert mester, oktatási módszere, magyarázatai “forradalmasították” az aikidót. Bővebben Christian Tissier-ről.

Stéphane Goffin

Stéphane Goffin

6. dan aikikai

Az aikido mellett számos más küzdősportot is tanult, az aikidóban a “működő” megoldások híve. Bőveb­ben Stéphane Goffin-ról.

Bodo Rödel

Bodo Rödel

6. dan aikikai

Bodo gyógy- és fejlesztési pedagógus végzettségű; több aikidós könyv szerzője. 1996 óta tanít aikidót és tart edzőtáborokat Ankarától Budapestig. Bővebben róla itt olvashat.

Mesterek, akik inspirálnak bennünket

Philippe Gouttard

Philippe Gouttard

7. dan aikikai

Az európai aikido egyik sajátos, rendkívül karizmatikus személyisége. Az FFAAA egyik alapítója és a Rhône-alpes-i régió technikai vezetője. Bővebben a mesterről itt olvashat.

Bruno Gonzalez

Bruno Gonzalez

6. dan aikikai

Christian Tissier személyes tanítványa, “kedvenc” ukéja. Tissier sensei párizsi dojójában tanít aikidót. Bővebben a mesterről itt olvashat.

Yoko Okamoto

Yoko Okamoto

6. dan aikikai

Yoko Okamoto Kiotóban és az Egyesült Államokban tanít aikidót; egyike azon kevés női aikido-oktatónak, akik nemzetközi elismertségre tettek szert.

Próbáld ki ingyen!

Írj nekünk nyugodtan és tegezz bennünket!

9 + 14 =

Zumm Aikido Egyesület

"Az Aikido veled kezdődik." - mondta az Aikido alapítója, Ueshiba Morihei. Az Aikido olyan harcművészet, ami mindkettőnket fejleszt. Téged is, minket is.

© 2016 Zumm Aikido Egyesület