Mestereink

Ide gyűjtöttük össze azokat a mestereinket, akik az edzéseinket tartják, akiktől a legtöbbet tanultunk az évek során, akik a leginkább inspiráltak, akikkel a legszorosabban dolgozunk együtt. Ők irányítják a fejlődésünket, ők segítenek, edzőtáborokat tartanak, ők azok, akikkel a legszorosabb, napi kapcsolatot tartunk.

Csák Gergely

Csák Gergely

4. dan aikikai

1998 óta aikidózik Budapesten. 2005-ben egy évet tanult aikidót Franciaországban Christian Tissier és Marc Bachraty dojójában. 2006 tart órákat. Az aikido mellett jógaoktatással is foglalkozik. Bővebben Csák Gergelyről. 

Monostory Miklós

Monostory Miklós

2. dan aikikai

Az erőteljes aikido szenvedélyes kedvelője, számos helyen, korábban a Kobayashi- és az Iwama Ryu-rendszerben tanult aikidót. 2014-ben nyitotta meg dojóját Obarokon. Bővebben róla: Monostory Miklós. 

Józsa Imre

Józsa Imre

2. dan aikikai

2006 óta aikidózik Budapesten, számos edzőtáboron vett részt. Az aikido mellett tanult thai box-ot. Az aikido testudatot tanított neki, ezért fontosnak érzi, hogy ezt átadja a tanítványainak. 2022-ben  kezdett edzéseket tartani rendszeresen.

Józsa Tamás

Józsa Tamás

1. dan aikikai

1994 óta aikidózik, számos mester edzőtáborán vett részt. Óriási tapasztalata van az aikidóval és a harcművészetekkel kapcsolatban, 2006 óta tart edzéseket Nagykanizsán. Bővebben róla: Józsa Tamás. 

Technikai vezetőink

Christian Tissier

Christian Tissier

8. dan aikikai sihan

Az egész világon elismert mester, oktatási módszere, magyarázatai “forradalmasították” az aikidót. Bővebben Christian Tissier-ről.

Stéphane Goffin

Stéphane Goffin

6. dan aikikai

Az aikido mellett számos más küzdősportot is tanult, az aikidóban a “működő” megoldások híve. Bőveb­ben Stéphane Goffin-ról.

Bodo Rödel

Bodo Rödel

6. dan aikikai

Bodo gyógy- és fejlesztési pedagógus végzettségű; több aikidós könyv szerzője. 1996 óta tanít aikidót és tart edzőtáborokat Ankarától Budapestig. Bővebben róla itt olvashat.

Mesterek, akik inspirálnak bennünket

Miyamoto Tsuruzo

Miyamoto Tsuruzo

8. dan aikikai sihan

Miyamoto Tsuruzo 1971-ben kezdett el aikidózni. Az egyetem elvégzése után a tokiói Aikikai Hombu Dojoóban tanult. Jelenleg 8. danos shihan, és az Aikikai Hombu Dojo oktatója.

Philippe Gouttard

Philippe Gouttard

7. dan aikikai sihan

Az európai aikido egyik sajátos, rendkívül karizmatikus személyisége. Az FFAAA egyik alapítója és a Rhône-alpes-i régió technikai vezetője. Bővebben a mesterről itt olvashat.

Yoko Okamoto

Yoko Okamoto

7. dan aikikai sihan

Yoko Okamoto Kiotóban és az Egyesült Államokban tanít aikidót; egyike azon kevés női aikido-oktatónak, akik nemzetközi elismertségre tettek szert.

Bruno Gonzalez

Bruno Gonzalez

6. dan aikikai

Christian Tissier személyes tanítványa, “kedvenc” ukéja. Tissier sensei párizsi dojójában tanít aikidót. Bővebben a mesterről itt olvashat.

Próbáld ki ingyen!

Írj nekünk nyugodtan és tegezz bennünket! Hívhatsz bennünket telefonon is:    0620 9 654 298.

12 + 5 =

Zumm Aikido Egyesület

"Az Aikido veled kezdődik." - mondta az Aikido alapítója, Ueshiba Morihei. Az Aikido olyan harcművészet, ami mindkettőnket fejleszt. Téged is, minket is.

© 2016 Zumm Aikido Egyesület

X