Miért minket válassz?

Ezer és egy okunk van rá, megpróbáltuk a hét legfontosabb okot kiválasztani.

Erőteljes és látványos aikidót tanulhatsz nálunk!

Az aikido elveit alkalmazva alacsonyabb és gyengébb fizikumú emberek is képesek a támadók erejét visszafordítani saját magukra. A mi filozófiánk szerint az aikidóban rendesen meg kell tanulnod támadni is ahhoz, hogy rendesen meg tudj tanulni védekezni.

Önbizalom a belső csenden keresztül.

A rendszeres és a kitartó edzés eredményeképpen a tanulók önbizalma megnő, hiszen rendszeresen legyőzik az előttük álló nehézségeket és saját korlátaikat.

Egészség, hajlékonyság, fittség.

Mint minden harcművészet, az aikido is fejleszti a testet és a lelket. A rendszeres edzés segít olyan rugalmas izmokat fejleszteni, amik a technikák helyes megvalósításához szükségesek.

Jobb koncentráció és önvédelmi képességek.

Az aikido nagy mértékben fejleszti a koncentrációs képességedet, ami nem csak a tanulásban, de egy utcai támadásban is elengedhetetlen.

Jó minőségű környezet a tanuláshoz.

Nem levegőtlen pincében edzünk, hanem olyan olimpiai judo-tatamin, amin a cselgáncs olimpikonjainkat is képzik. A dojo és az edzés hangulata képes elfeledtetni a napi gondokat. Minden tanárunk képzett pedagógus és sportoktató, aki él-hal az aikidóért.

Barátságos közösség.

Különböző hátterű, személyiségű tanítványok 13-tól 65 éves korig edzenek nálunk együtt. Mindenkiben közös, hogy szeretik az aikidót és az edzések, edzőtáborok, kirándulások és összejövetelek összekovácsolják a társaságot.

Autentikus japán harcművészet.

Technikai vezetőnk, Christian Tissier rendszere a második doshutól, Kishomaru Ueshibától eredeztethető, aki az aikido alapítójának fiaként oktatta az aikidót. Mi ezt a rendszert visszük tovább, oktatjuk és fejlesztjük. Minden oktatónk rendszeresen vesz részt külföldi edzőtáborokon, továbbképzéseken. Szakmai munkánkat francia, belga és német mesterek ellenőrzik folyamatosan.

Neked ajánljuk az aikidót!

Az aikido egy univerzális harcművészet, vagyis bárki gyakorolhatja, korra, nemre való tekintet nélkül.

 

Ha szeretnél mozogni:

Az aikido rengeteg mozgást jelent. Ha szeretnél pár kilót leadni, mozogni, fejleszteni szeretnéd az erőnléted, kitartásod, egyensúlyod és ügyességed, a Zumm Aikido Egyesületnél aerob-edzésnek is beillő, izzasztó és dinamikus edzésekre járhatsz.

Ha érdekel a filozófia:

Az aikido önfejlesztés – szellemileg is. Az aikido rendelkezik a legmélyebb filozófiai mondanivalóval, meditációs- és légzőgyakorlatokkal és útmutatással az életedhez. Könyvek, filmek, újságok, filozófiai irányzatok foglalkoznak az aikidóval és annak tanításaival.

Ha meg akarod magad védeni:

Az aikidót sokan az önvédelemért gyakorolják. Christian Tissier aikidójában egy működő, logikusan felépített és könnyen elsajátítható önvédelmi rendszert találsz. Tegyük hozzá: az aikido nem kocsmai bunyó és nem is ketrecharc, nem „show”.

Gyerekeknek:

A gyerekedzésünkön lányokat és fiúkat 6 éves kortól fogadunk. Az aikido segítségével a gyerekek önfegyelmet, mozgáskultúrát és kitartást tanulnak – nem utolsó sorban némi önvédelmet is. Kattints az aikido edzésekre, hogy megtudd, hova és mikor jöhetsz!

Nőknek:

A legfontosabb, hogy az aikido gyakorlásához alapszinten nem kell fizikai erő; a technikák magas szintre fejlesztése után, ha szükség van rá, az aikido segítségével egy törékeny nő is képes magát megvédeni.

Idősebbeknek:

Aikido 50 felett? Simán! Egyáltalán nem jelent akadályt a kor, ismerünk olyan ukrán hölgyeket, aki hetvenen túl kezdtek bele az aikidóba. Neked se késő – ha nem jelent gondot, hogy tegeződünk a tatamin :-)

Próbáld ki ingyen!

Írj nekünk nyugodtan és tegezz bennünket! Hívhatsz bennünket telefonon is:    0620 9 654 298.

6 + 8 =

Zumm Aikido Egyesület

 

"Az Aikido veled kezdődik." - mondta az Aikido alapítója, Ueshiba Morihei. Az Aikido olyan harcművészet, ami mindkettőnket fejleszt. Téged is, minket is.

© 2016 Zumm Aikido Egyesület

Hírlevél

* indicates required

Intuit Mailchimp

X