Nemzetközi mesterek

Olyanoktól tanulhatsz, akik közvetlenül az aikido alapítójától tanultak és az eredeti elgondolást viszik tovább, modern szemlélettel. 

Folyamatos fejlődési lehetőség

Nincs határa a fejlődésnek, csak rajtad áll, hogy mennyire vagy kitartó és milyen szintre jutsz el, mennyi idő alatt. Minél többet jársz, annál jobb leszel!

Jó közösség

Az edzéseken könnyen be tudsz hozzánk illeszkedni, az emberek könnyen, szinte észrevétlenül összeszoknak a tatamin. Rengeteg új barátra tehetsz szert!

Egyedülálló oktatási módszer

Az aikidóval egyszerre pihened ki az egész napos stresszt és tanulsz, fejlődsz. Aktív pihenés. Az aikido különleges, mert biztonságos körülmények között, magad jól érezve fejlődhetsz!

Harcművészet

Az aikido 100% harc és 100% művészet. Harc, mert az aikidóban a konfliktusokon keresztül történik a fejlődés. Művészet, mert az aikidót gyakorlók folyamatosan keresik a tökéletes mozdulatot és a tökéletes pillanatot. A fejlődés végtelen, az Út sosem ér véget.

Testedzés

Az aikido sport, testedzés. Egy átlagos aikido edzésen a harcművészek akár több százszor esnek el és kelnek fel, a testük minden izmát és ízületét megdolgoztatva. A harcművészet nagyon jó állóképességgel és kitartással ruházza fel a gyakorlókat.

Filozófia

Az aikido a Béke Művészete, filozófiai rendszer. Az aikido kifejlesztője, Ueshiba Morihei maga is az egyik legspirituálisabb harcművész volt; őszintén hitt abban, hogy az emberek képesek egymással és a természettel harmóniában élni.
s

Önvédelem

Számos aspektusa mellett az aikido alkalmas önvédelemre is – ez nagyban függ attól, ki és hogyan  gyakorolja, milyen céllal. Tapasztalataink szerint elkerülni egy konfliktust, vagy vigyázni az ellenfél testi épségére sokkal nehezebb, mint megverni valakit.

Szellemi fejlődés

Az aikido a test fejlesztése mellett szellemi táplálék is. Az aikido technikái kihívás elé állítják a szellemet; a testedzés fokozza az agyműködést. Tekintet nélkül az edzettségi szintre vagy az életkorra, tanulmányok kimutatták, hogy a testedzésnek igen komoly mentális haszna van.

Harmónia

Az aikido szabadsága felszabadultabbá, magabiztosabbá tesz, miközben őszinte kapcsolatba kerülsz önmagaddal. és a környezeteddel A benned levő feszültségek, jó és rossz érzések mind feltörnek belőled, egyfajta öngyógyító tevékenységként.
A Béke Művészete veled kezdődik. Dolgozz magadon és a célodon a Béke Művészetében. Mindenkinek van lelke, amit finomíthat, a teste, amit edzhet – azaz egy út, amit követhet.
Ueshiba Morihei

Az Aikido alapítója

Próbáld ki ingyen!

Írj nekünk nyugodtan és tegezz bennünket! Hívhatsz bennünket telefonon is:    0620 9 654 298.

3 + 5 =

Zumm Aikido Egyesület

 

"Az Aikido veled kezdődik." - mondta az Aikido alapítója, Ueshiba Morihei. Az Aikido olyan harcművészet, ami mindkettőnket fejleszt. Téged is, minket is.

© 2016 Zumm Aikido Egyesület

Hírlevél

* indicates required

Intuit Mailchimp

X