2012-ben 100.000 Ft-ot utaltatok nekünk a személyi jövedelemadótok 1%-ából. Idén, mint közhasznú egyesület, ugyanúgy gyűjtjük az adó 1%-át.

ado1-zumm

Az évi 100.000 Ft-ból az egyesület az edzőtáborok költségeit pótolja ki, illetve az alap adminisztrációs költségekre (honlap fenntartása, levelezés, adózás, könyvelő, telefonköltségek, stb.) költ.

Minden évben megpróbálunk olyan aikidósoknak edzőtábor-költségeket állni, akiknek erre szüksége van. 2012-ben például Daniella tudott részt venni egy prágai edzőtáboron, amelynek költségeit részben az egyesület fizette. Korábban a szegedi dojo reklámköltségeit pótoltuk ki. De hozzájárultunk már a nyári tábor költségeihez is, hogy olcsóbb legyen nektek.

Minél több 1%-ot gyűjtünk, annál többeknek tudjuk megadni a lehetőséget, hogy kijussanak más táborokra, illetve, hogy színvonalasabb és olcsóbb programokat szervezzünk Nektek.

Idén a következőket tervezzük:

  • 20, jó minőségű bokent és 20 jót veszünk;
    két aikidós külföldi edzőtáborát támogatjuk;
    beszállunk a nyári tábor költségeibe.
  • (Várjuk a javaslataitokat: mire költsünk?)
    Mindezt az teszi lehetővé, hogy minél többen adjátok nekünk az adótok 1%-át, illetve minél több ismerősötöknek szóltok, hogy tegyék ők is ugyanezt.

    Kérünk Benneteket, hogy ezt az információt küldjétek el a barátoknak, családnak, ismerősöknek!

    Köszönjük mindenkinek a felajánlást, előre is!

    Ne feledd: neked csak egy papírt kell kitöltened, nekünk azonban nagyon sokat jelent ez az apró gesztus!

    X