Az AikiMag, a Zumm Aikido Egyesület és a Zsakett nőegyletet közös szervezésében aikido-edzőtábort tartunk december 7-én a Bolyai-Breznó közi Gyermekotthon javára.

Az esemény két részből áll: napközben, egész vasárnap különböző aikido-irányzatok oktatói tartanak edzéseket a Tüzér utcai BHSE dojóban, míg délután Kössünk össze 16.00-tól a MÜSZI-ben (Budapest, Blaha L. tér 1., Corvin Áruház 3. em.) árverésre bocsájtanak különböző otthon készített, vagy cégek által ingyen felajánlott tárgyakat.

Mindkét esetben a bevételt a Bolyai-Breznó közi Gyermekotthon javára ajánljuk fel, ahol a Zsakett Hölgyegylet önkénteskedik. A cél az, hogy 500.000 forinttal járuljunk hozzá a Gyermekotthon most készülő művészetterápiás helyiségének felszereléséhez.

Az aikido edzőtábor menete december 7-én:

9.30 – 10.00 – regisztráció
10.00 – 10.10 – megnyitó, Zsakett Nőegylet

10.10 – 11.00 – Aranyi Zsolt edzése
11.10 – 12.00 – Csák Gergely edzése

12.00 – 14.30 – Ebédszünet

14.30 – 15.20 – Kati Dániel edzése
15.20 – 16.05 – Hochstrasser Norbert edzése
16.10 – 17.00 – Németh Ferenc edzése

Hogy vehetek részt az eseményen?

Ha nem aikidózol, akkor elmész december 7-én, vasárnap délután a MÜSZIbe és vásárolsz, licitálsz. Szerencsésebb esetben már aikidózol – ekkor összekötheted a kellemest a hasznossal, vagyis: edzhetsz és ezzel segíthetsz a gyerekeken.

A jótékonysági aikido edzőtábort a Tüzér utcai BHSE dojóban tartjuk, 10.00-tól. Vasárnap négy óra edzés, különböző mesterekkel. Hozd el a barátaidat, ismerőseidet, gyertek el minél többen! Biztos, hogy a táboron sokat fogunk tanulni, sok olyan emberrel edzhetsz együtt, akikkel hétköznap nem, vagy ritkán találkozol – bizonyosan jó hangulatú edzőtábor lesz, magyar mesterekkel. Gyere el a táborba, jelölj vissza a Facebook-on, vagy oszd meg ezt az eseményt, ezt a blogbejegyzést az ismerőseiddel! Máris sokat tettél a gyerekekért és ugyanakkor az aikidód is fejlődik!

Ha nem aikidózol: vagy menj el a MÜSZI-be és licitálj az árverésen, vagy gyere el az edzőtáborunkra és próbáld ki az aikidót – egyedülálló lehetőség lesz, hiszen négy különböző mestertől tanulhatsz és ismerheted meg az aikido négy aspektusát!

Kik vesznek részt az aikido-edzőtáboron?

Budapest Honvéd Sportegyesület, Tüzér utcai dojo

Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), Harcművészeti Szakosztály

Zumm Aikido Egyesület, Csák Gergely aikido-oktató

Németh Ferenc, aikido-oktató

Kati Dániel, aikido-oktató

Aranyi Zsolt, aikido-oktató

Hochstrasser Norbert, aikido-oktató

X