2014. augusztus 8-12-én aikido edzőtábort szervezünk Balatonkenesén, amelyet Stéphane Goffin (6. dan aikikai), Christian Tissier (7. dan aikikai sihan) és a néhai Georges Stobbaerts (8. dan aikikai hanshi) tanítványa tart. Az edzőtábor bárki számára látogatható, kezdőknek és haladóknak is egyaránt javasolt, övszinttől és aikido-stílustól függetlenül.


Stéphane Goffin


Helyszín: Part üdülő, Balatonkenese.


A Part Üdülő közvetlenül a vízparton épült, saját stranddal rendelkezik. Az Üdülőben csak az aikidósokat szállásolják el arra az időre, kétágyas, esetenként háromágyas szobákban, saját WC-vel és fürdőszobával. A dojo tulajdonképpen a strandon van, a szállodától 20 méterre, egy rendezvényterem. A part szintén körülbelül 20 méterre van a dojótól. A rendezvényterem tágas, világos, keresztben szellőzik.

Az időpont:

 

Érkezés és regisztráció: augusztus 8-án (pénteken), délután.

Első edzés: 8-án este, 18.00-tól.
Utolsó edzés: 12-én, kedden délelőtt, 9.00-12.00.
Távozás: 12-én, kedden délután.



Egy átlagos szoba az üdülőben

Egy átlagos szoba az üdülőben



Edzések minden nap:

09:00 – 10.00– fegyver
10:15 – 12.00 — AIKIDO
18:00 – 19:30 – AIKIDO

A tábor ára:



45.000 Ft/fő. Ebben benne van napi három­szori étke­zés, a szál­lás díja és az edzés­díj. A Zumm Aikido Egyesület tagjainak 10% kedvezmény jár (a tábor ára így 40.000 Ft körül lesz.)
A hét­vége díja, csak edzés: 10.000 Ft (csak edzés)
Egy nap, csak edzés: 8.000 Ft (csak edzés)
Egy nap edzés nélkül (csak szállás + kaja): 8.000 Ft

Elő­leg:



Már­cius 15-ig 10.000 Ft elő­le­get kérünk, majd május 15-ig újabb 10.000 Ft-ot. A tábor másik felét, 20.000 Ft-ot hely­ben kell kifi­zetni.

REGISZTRÁCIÓ:



Mivel limi­tált a szálló befo­ga­dó­ké­pes­sége, ezért arra kérünk, hogy rész­vé­teli szán­dé­ko­dat jelezd Csák Ger­gely­nél (20/ 9 654 298, gergely.csak @ gmail.com) és

idő­ben fizesd be az előlegeket!



Leuta­zás: közö­sen, busszal vagy vonat­tal pén­tek reg­gel. Visszaút ked­den este. (Az uta­zás külön költ­ség­gel jár!)

Kérdés/kérés:

Csák Ger­gely 06 20 9 654 298, gergely.csak kukac gmail.com.


A dojo, ahol edzeni fogunk

A dojo, ahol edzeni fogunk



Mit hozzak?

 

  • Várhatóan nagyon meleg lesz: hozhatsz magaddal ventilátort, kis hűtőt.
  • Szúnyogriasztót.
  • Naptejet.
  • Fürdőruhát.
  • Törölközőt.
  • Fegyveredet, övedet, papucsodat, hakamádat, edzőruhádat ne hagyd otthon!

 

Egyéb infók a táborról:

A táborba rokont, ismerőst, barátot/barátnőt lehet hozni. Az edzé­se­ken kívül ter­ve­zünk kirán­du­lást, bog­rá­cso­zást, strandolást. Nekik az edzésdíjat nem kell kifizetni.


A szálló Bala­tonkenese köz­ponti helyén, köz­vet­le­nül a strand mel­lett talál­ható A stran­don strandröplabda-pálya talál­ható, ame­lyek ingye­ne­sen hasz­nál­ha­tóak.


A szálló udva­rán bog­rá­cso­zásra, sza­lon­na­sü­tésre van lehető­ség (lesz is). Bevá­sár­lási lehető­ség, posta, bank, busz­meg­álló, hajó­ki­kötő, vas­út­ál­lo­más 500 m-es kör­zet­ben található.


A szálló kör­be­ke­rí­tett udva­rán lehető­ség van az érkező gép­ko­csik vagy buszok parkolására – ingyen.

X