Sajnos, vannak döntések, amiket nem lehet halogatni.

A Gönczy utcában lévő dojónk folyamatos technikai problémákkal küzd, főleg a vízelvezetés terén. Sajnos, az egyesületünknek nem áll módjában ezeket a problémákat megoldani, ez a tulajdonos feladata (lett volna). (Aki egyébként nagyon készségesen és nyitottan állt minden technikai problémához.)

A Zumm Aikido Egyesület azért jött létre 2004-ben, hogy egyre jobb körülményeket biztosítson az aikido-edzéseknek. Úgy látjuk, hogy – dacára minden próbálkozásunknak – ebben a teremben az év vége fele (optimális esetben) lesznek meg ismét a minimális és egészséges körülmények az edzéshez. Ezt az időszakot nem akarjuk kültéren eltölteni, ezért kénytelenek voltunk keresni egy másik termet.

Régi partnerünk az Oktogon Mozgás Akadémia és szerencsénk volt, hogy volt szabad időpontjuk.

Az edzések új helyszíne: Budapest, Eötvös u. 11a, 1067.

Az edzések új időpontja: hétfő-szerda-péntek, 19.30-21.00

Sajnos mi sem kerülhetjük el az infláció és a rezsi díjak növekedésének következményeit. Igyekszünk csak a szükséges minimum mértékében emelni árainkat, annyival, ami a biztonságos működésünket lehetővé teszi.

Amennyiben úgy érzed, hogy anyagi helyzeted nem bírja el az emelést, írj a kapcsolat kukac zummaikido.hu címre, és megpróbálunk megoldást találni, hogy ne anyagi okok miatt kelljen abbahagynod az edzéseket!

Áraink szeptember 5-től:
1 alkalom 1800-
Havi bérlet 15 000.-
Kedvezményes havi bérlet (diákok, nyugdíjasok, egészségügyben dolgozók, tanárok részére): 13.000-

A költözés és az új helyszín nem lesz mindenkinek megoldható, ezzel tisztában vagyunk. Arra kérünk, ha ezzel így vagy, ne tűnj el szótlanul, maradjunk kapcsolatban. Egyesületünk – a tervek szerint – hamarosan újabb edzéseket nyithat máshol is.

Természetesen várunk mindenkit az új helyszínen, szeptember 12-én, a nyitó edzésen!

X